Itineraris Recerca II

Artròpodes
12 de Juny - observació nocturna 21:00 h
13 de Juny - observació diürna 11:00h
Parc de la Ciutadella

Durant el cap de setmana del 12 i 13 de juny se celebra a Barcelona aquesta jornada oberta, en el marc de la Festa de la Ciència.

BioBlitzBcn és la primera recerca intensiva de biodiversitat portada a terme per voluntaris: científics, estudiants, aficionats, que durant 24 hores, treballaran conjuntament per a conèixer la diversitat biològica de la ciutat de Barcelona.


En el marc de la primera BioBlitzBcn, està previst fer un inventari d’artròpodes al Parc de la Ciutadella a partir de dos itineraris d’observació: un nocturn el vespre de dissabte en el qual es poden observar especialment papallones, i un diürn el matí de diumenge.

Per a fer aquest inventari els investigadors utilitzen estris de recol·lecció com les mànigues de rastreig, el paraigües japonès i les trampes de llum que permeten l’estudi in situ dels espècimens. Us animem a que participeu com a voluntaris per determinar la diversitat d’aquest nombrós grup zoològic!A càrrec de Glòria Masó, Jorge Mederos i Mireia Nel·lo. Museu de Ciències Naturals de Barcelona
T’hi esperem!


Si esteu interessats en assistir a aquests itineraris de recerca, contacteu amb l’organització de la BioBlitzBcn2010.  L'activitat i l'entrada al Parc del Laberint són gratuïtes.
Cal apuntar-se a l'organització de la BioBlitzBcn per tal de poder assistir a aquesta activitat.
bioblitzbcn2010@gmail.com